AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 22:41
#BoycottBaku: Arsenal-fans vil have Europa League-finale flyttet til Wembley

En gruppe Arsenal-fans har startet en online underskriftsindsamling i håbet om at få Europa League-finalen flyttet til Wembley.


Af sikkerhedsmæssige årsager valgte Arsenal tirsdag ikke at udtage armeneren Henrikh Mkhitaryan til den trup, der skal kæmpe med om finalesejren i Europa League mod Chelsea i Baku i Aserbajdsjan.

Arsenal følte nemlig ikke, at UEFA kunne stille de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til overfor Mkhitaryan med tanke på de internationale spændinger, der historisk set er mellem Aserbajdsjan og Armenien.

Det har fået en gruppe Arsenal-fans til at starte en online underskriftsindsamling i håbet om at få flyttet finalen fra Baku til Wembley i London. Det rapporterer Daily Mail

Chelsea- og Arsenal-fansene har generelt ikke været tilfredse med UEFA's håndtering af Europa League-finalen. Ikke nok med at finalen spilles i Baku, som er knap 5000 kilometer fra England, så har begge hold kun fået tildelt 6000 billetter hver. 

Arsenals øverste ledelse har ligeledes taget skarp afstand fra beslutningen om at spille finalen i Baku og kaldt hele situationen for 'komplet uacceptabel'. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED