Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 15:09
Boost for Liverpool: Real Madrid-profil ude af returkamp - og endnu en tvivlsom

Både Lucas Vazquez og og Fede Valverde måtte udgå af lørdagens El Clasico-opgør med en skade, og førstnævnte kommer helt sikkert ikke i aktion på Anfield i næste uge


Real Madrid tog lørdag aften et stort skridt i retning af en succesfuld sæson, da de besejrede ærkerivalerne fra FC Barcelona med 2-1 i et dramatisk El Clasico-opgør. 

Men det er et opgør, der kan vise sig at blive dyrt for Los Blancos. For undervejs måtte både Lucas Vazquez og Fede Valverde udgå med skader, og det er ikke gode nyheder frem mod onsdagens Champions League-returopgør mod Liverpool på Anfield. 

Ifølge Marca er Vazquez nemlig ude i resten af sæsonen og kommer dermed definitivt ikke i kamp på onsdag. Det kan ligeledes betyde, at den alsidige kantspiller har optrådt for sidste gang for Real Madrid, da han har kontraktudløb denne sommer, og klubber som Leeds, Chelsea og Manchester United er angiveligt interesserede. 

Også Valverde, der spillede en stærk Clasico, er ifølge avisen stærkt tvivlsom til kampen mod Liverpool. 

Liverpool-Real Madrid spiller onsdag kl. 21.00. Spanierne vandt første opgør i Madrid med 3-1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED