AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 08:58
BOOM: Spurs er klar til at sprænge egen transferrekord to gange denne sommer

Tottenham er ikke ræd for at overgå sig selv to gange på transfermarkedet denne sommer for at skaffe Tanguy Ndombele og Giovani Lo Celso.


Tottenham har ikke gennemført en transfer i de seneste to transfervinduer, men nu er klubben klar til at tage til genmæle ved at sprænge sin egen transferrekord to gange i dette transfervindue.

Mauricio Pochettino vil have både Tanguy Ndombele og Giovani Lo Celso - koste, hvad det koste vil.

Spurs har allerede budt £53 millioner på Real Betis-midtbanespilleren Lo Celso, hvilket allerede er en klubrekord. Det blev dog afvist, men Tottenham forventes at byde på ny i de kommende dage.

Derudover skulle Tottenham også føre ræset om Lyon-midtbanespilleren Tanguy Ndombele, som man i øjeblikket er i forhandlinger med ifølge flere pålidelige kilder.

Lyon forlanger dog £71 millioner, men Spurs har ingen intentioner om at betale så meget. Et kompromis skal indgås, men der er ingen tvivl om, at den franske midtbanespiller kommer til at koste markant mere end klubbens nuværende transferrekord - Davinson Sanchez, der skiftede fra Ajax for £42 millioner i 2017.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED