AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2018 10:07
Bookmakere: Alexis Sánchez havner i Manchester United

Manchester United har på det seneste meldt sig ind i kampen om Alexis Sánchez, og hos Ladbrokes og Sky Bet tror man på, at De Røde Djævle løber med chilenerens underskrift.


Manchester City har længe været store favoritter til at snuppe Alexis Sánchez i Arsenal, og det har flere gange lignet et spørgsmål om tid, før the Citizens kunne præsentere chileneren som ny mand i klubben. 

De seneste par dage har bysbørnene fra Manchester United dog også meldt sig ind i kampen om Sánchez, og ifølge flere bookmakere er De Røde Djævle nu favoritter til at sikre sig offensivspillerens underskrift. 

Hos Ladbrokes er der odds 1.91 for et skifte til United, mens et spil på City står til odds 2.75. Også hos Sky Bet tror man på, at Sánchez havner i United. Her giver et spil på City odds 2.75, mens United er nede i odds 1.73. 

Oddsene indikerer samtidig også, at der er lagt op til en tæt duel mellem de to lokalrivaler, og det bliver meget interessant at se, hvem der løber med den hurtige offensivspiller. 

Chelsea og Paris SG har også været sat i forbindelse med Sánchez, men hverken Ladbrokes eller Sky Bet regner med, at han skifter Arsenal ud med en af de to klubber. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED