Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:07:2021 16:45
Bombe: Jens Stryger Larsen tæt på Premier League-skifte

Jens Stryger Larsen ser pludselig ud til at skulle til Premier League. I skrivende stund vil det gøre ham til verdens bedste ligas 21. af slagsen.


Der har aldrig været så mange danske spillere i Premier League, som der er lige nu, og tallet synes kun at eksplodere med større og større kraft. De seneste meldinger går på, at også Jens Stryger Larsen er på vej.

Den 30 årige landsholdsback, der til dagligt spiller i Udinese, har blot ét år tilbage af sin kontrakt med Serie A klubben, der derfor er åbne for bud.

Derfor accepterede de også et bud svarende til cirka fire millioner pund fra Galatasaray, der i den seneste uge virkede som danskerens fremtidige destination. Du kan læse meget mere om situationen i linket her.

Men Stryger valgte i stedet at kassere muligheden, hvilket Sky Sports Italia kunne berette i går aftes, og det har altså ført danskeren direkte ind i favnen på Watford. Og det giver god mening.

Watford ejes nemlig af den selvsamme Pozzo-familie, der ligeledes styrer klubber som Udinese og også spanske Granada, og her er man angiveligt kommet på den ide at sende Stryger videre til Watford. Ligesom Gerard Deulofeu blev sendt den anden vej sidste sommer, mens snesvis af andre eksempler kunne fremhæves.

Det er Sky Sports engelske afdeling, der i dag bringer denne nyhed, hvor det minsandten tilføjes, at West Ham også følger situationen omkring den danske landsholdsspiller.

Stryger har gjort det forrrygende i sin tid i Udinese, hvorfor Watford har de bedst mulige forudsætninger for at ville give danskeren et skud.

Blandt etablerede førsteholdsspillere har The Hornets kun den 30 årige spanier Kiko Femenia til rådighed på højre backen, hvorfor en erhvevelse af Stryger tilmed vil være i klubbens egen interesse.

Jens Stryger Larsen bliver i så fald Watfords anden dansker næst efter kantspilleren Patrick Zinckernagel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE