AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2019 14:15
Bolden er hos PSG-sportsdirektør: Meuniers fremtid skal bestemmes

Thomas Meuniers fremtid i PSG er usikker, og det er nu op til Leonardo at bestemme belgierens fremtid.


Thomas Meunier er af flere omgange blevet rygtet væk fra Paris Saint-Germain, og her er højrebacken særligt blevet rygtet til Premier League. 

Belgieren måtte i sidste sæson flere gange se til fra bænken, da Dani Alves nærmest havde patent på højrebackpositionen i det franske. Den rutinerede brasilianer er nu fortid i PSG, og det åbner muligvis døren for Meunier, hvorfor PSG's sportsdirektør, Leonardo, nu skal bestemme, om han skal blive eller ej. Det skriver The Mirror.

Manchester United og Arsenal er blevet kædet sammen med den tidligere Club Brügge-spiller, men The Red Devils hentede fornylig Aaron Wan-Bissaka for en stor pose penge, og derfor er Ole Gunnar Solskjær formentlig ikke interesseret i at hente endnu en højreback til Old Trafford. 

Meunier er ifølge The Mirror ganske godt tilfreds i den franske hovedstad og vil nødvendigvis ikke opsøge et skifte, men beslutningen er tilsyneladende i Leonardos hænder.

Arsenal kunne eventuelt fristes til at styrke defensiven med Meunier, men et begrænset transferbudget på blot £45 millioner, kan blive en stopklods alt efter, hvor Unai Emery vælger at forstærke The Gunners. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED