AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 13:51
Blues-profil udelukker exit: Jeg er glad i Chelsea

Marcos Alonso har ingen intentioner om at forlade Stamford Bridge denne sommer.


Marcos Alonso skrev under på en ny langtidskontrakt med Chelsea tilbage i oktober, men alligevel har der været rygter om, at den spanske back kunne være på vej tilbage til sit hjemland denne sommer.

Spillemæssigt levede han ikke op til vanlig standard under Maurizio Sarri sidste sæson, men med Frank Lampard i spidsen satser venstrebacken på en frisk start.

- Jeg har fire år tilbage på min kontrakt, og jeg er meget glad. De seneste tre år har været fantastiske, og jeg vil have mere af det. Jeg vil fortsætte med at spille og vinde trofæer for klubben, fortæller Alonso til Goal.

Alonso mistede mod slutningen af sidste sæson sin startplads til Emerson Palmieri. Den knokler han nu på at genvinde.

- Sidste år er en del af fortiden, og den slags sker. Nu er det en ny sæson, og jeg er meget glad og ser frem til begyndelsen på et nyt fodboldår, siger spanieren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED