Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 08:58
Blodets bånd: Disse spillere vidste du ikke var i familie

Vi har samlet en række tidligere og nuværende Premier League-spillere, som du (måske) ikke vidste er i familie.


Der har været mange kendte brødrepar i fodboldhistorien, men der er også en del spillere, som er i familie, uden at det er almen viden for enhver. 

Vi har samlet en række tidligere og nuværende Premier League-spillere (og en enkelt manager), som du formentlig ikke vidste var i familie. 

Luka Modric & Mark Viduka

Man skulle ikke tro det, men den kroatiske stjernespiller Luka Modric og den tidligere Premier League-bomber Mark Viduka er faktisk fætre. Viduka er ellers australsk, men hans far blev født i Kroatien, før han emigrerede til Australien. 

Alex Iwobi & Jay-Jay Okocha 

Jay-Jay Okocha, der huskes for et hav af lækre detaljer, har et familiemedlem rendende rundt i ligaen lige nu. Evertons Alex Iwobi er således nevø til Okocha, men den tidligere Arsenal-spiller skal hæve sit niveau betragteligt, hvis han skal få samme status som onklen. 

Nampalys Mendy & Bafetimbi Gomis

Mendy kom til Leicester som erstatning for N'Golo Kanté, men franskmanden har aldrig levet op til forventningerne. Han kan dog glæde sig over at have en berømt fætter i form af Bafetimbi Gomis, der nåede to sæsoner i Swansea. 

Frank Lampard & Harry Redknapp/Jamie Redknapp

Det her er en af de mere kendte familierelationer, men du er måske en af dem, der ikke vidste det. Chelsea-legenden Frank Lampards onkel er således Harry Redknapp, der blandt andet har stået i spidsen for Tottenham, mens Lampards fætter, Jamie Redknapp, også har optrådt i Premier League for blandt andre Liverpool. Der kan man tale om en vaskeægte fodboldfamilie, da Frank Lampard Senior også var professionel. 

Georginio Wijnaldum & Royston Drenthe

Liverpool-spilleren Georginio Wijnaldum kan prale af at have en ganske berømt fætter, der dog endte med at smide en lovende karriere væk. Der er tale om Royston Drenthe, som blandt andet var et smut forbi Real Madrid. Han tørnede dog også ud for Everton og Reading, men han spiller i dag i den tredjebedste hollandske liga, selvom han kun er 33 år. 

Georginio Wijnaldum & Rajiv van La Parra

Wijnaldum er igen med på listen, for Royston Drenthe er ikke Liverpool-spillerens eneste kendte familiemedlem. Hans halvbror Rajiv van La Parra står således noteret for 38 Premier League-kampe for Huddersfield. 

Patrick van Aanholt & Leroy Fer 

Crystal Palace-profilen Patrick van Aanholt er fætter til Leroy Fer, som har spillet i Premier League for både Norwich, QPR og Swansea. 

Joël Matip & Joseph-Désiré Job

Mens alle formentlig kender Liverpools Joël Matip, så ringer navnet Joseph-Désiré Job muligvis ikke en klokke. Angriberen, der er Matips fætter, nåede dog at spille 92 Premier League-kampe for Middlesbrough i 00'erne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED