Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 12:59
Bliver i Premier League: City-rivaler ligner lige nu Agüeros næste destination

Argentinske TyC Sports skriver, at Chelsea i øjeblikket er favoritter til at skrive kontrakt med Sergio Agüero.


Chelsea forsøgte efter sigende at signe Sergio Agüero sommeren før, Manchester City havde held med det, men et årti senere er The Blues nu klare favoritter til at signe den 32-årige stjerneangriber.

Argentinske TyC Sports erfarer, at The Blues er godt i gang med at vinde Agüeros underskrift trods konkurrence fra FC Barcelona, Juventus og Paris Saint-Germain. Det er der flere årsager til.

Som en række engelske medier også har meldt den seneste uges tid, vil Agüero nødigt forlade Premier League. Han er glad for livet i England og føler sig komfortabel, og så har han ambitioner om at forblive i en kompetitiv liga, så hans chance for at blive udtaget til VM i Qatar næste år er størst.

Selv skulle angriberen være af den opfattelse, at chancerne for dette er størst, hvis han bliver i Premier League, og derfor skiller særligt Chelsea sig ud blandt de interesserede klubber.

TyC Sports understreger, at intet er besluttet endnu, men lige nu er det Londonklubben, der ligger lunest i svinget.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED