AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 16:00
Bliver han mon? West Ham-angriber får nyt trøjenummer

Javier Hernandez har tidligere fortalt, at han vil væk fra West Ham, men angriberen har nu valgt et prominent trøjenummer hos the Hammers, hvilket har medført spekulationer om, hvorvidt han bliver eller ej.


- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, men West Ham og jeg har besluttet, at det vil være nemmere at finde nye udfordringer nu. 

Således udtalte Javier Hernandez sig for godt og vel en måned siden i et afsnit af Youtube-serien Naked Humans. 

Mexicaneren gjorde det dermed soleklart, at han ønskede at forlade klubben, men nu er der muligvis kommet nye boller på suppen. 

Hernandez har således skiftet sit trøjenummer i West Ham fra 17 til 9, hvilket kan indikere, at han bliver i klubben, da der ikke ville være nogen grund til at skifte nummer, hvis han alligevel smutter. 

Til klubbens officielle hjemmeside fortæller Hernandez, at han har skiftet nummer, fordi han havde lyst, men med 9-tallet på ryggen har mexicaneren måske fået fornyet lyst til at blive i London-klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED