AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 12:13
Bliver beskyldt for at være en dårlig taber: Nu svarer Klopp igen

Den tyske træner har svaret igen på beskyldninger om, at han skulle være en dårlig taber.


Jürgen Klopp beskyldes for at være en dårlig taber efter et TV-interview i kølvandet på Liverpools store nederlag på 4-0 mod Manchester City i torsdags.

Her reagerede han med prompte og iskolde svar, da journalisterne spurgte om både det ene og andet.

Og Klopp indrømmer da også, at humøret ikke var helt godt, før han ankom til Melwood-anlægget - hvor Liverpool træner - dagen efter kampen.

- Er jeg altid sådan? Det ved jeg ikke. Jeg har haft så mange tilbagefald, at jeg nogle gange har måttet bruge mere end en nat på at komme mig over det, men ikke meget længere.

- Jeg besluttede mig for lang tid siden, at disse ting kan man ikke ændre på. Jeg kan ikke ændre torsdagens resultat, men jeg kan forbedre næste kamps ditto.

- Spillernes humør afhænger også en smule af mig. Hvis jeg kommer ind og råber som en galning, så kan vi lide i lang tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED