AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 14:45
Bliv, Hazard: 10 bud på nye legekammerater til Chelsea-stjernen

Eden Hazard har meldt tvetydigt ud omkring hans fremtid i Chelsea, da han lader det komme an på transfervinduet. Derfor giver PLBOLD et bud på spillere, man kunne hente for at glæde belgieren.


Eden Hazard har sået tvivl om hans fremtid hos Chelsea, da han ikke vil forlænge sin kontrakt uden at vide hvilke spillere man vil hente til klubben.

Det har nu fået PLBOLD til at tage et kig på, hvem der realistisk set kan blive tilknyttet The Blues denne sommer, og som måske kunne få Eden Hazard til at skifte holdning.

10. Michy Batshuayi (Chelsea): Vi starter med en gammel kending, da man kunne lægge ud med at konsolidere den Chelsea-ejede belgiers fremtid i klubben efter et flot lejeophold hos Borussia Dortmund, hvor han scorede ni mål i 14 kampe. Da angriberen blot er 24 år, er der også rigeligt med tid til at udvikle sig.

9: Marcus Rashford (Manchester United): Der er ingen tvivl om talentet hos Manchester Uniteds unge Marcos Rashford. Alligevel får han ikke den spilletid, som talentet berettiger til. I denne sæson scorede han 13 mål og lavede ni assists, og hvis englænderens utilfredshed med mængden af spilletid betyder at han vil væk, kunne Chelsea gøre sig et kup.

8: Kalidou Koulibaly (Napoli): Det ville være et statement at hente en af Serie A's bedste forsvarsspillere, og netop det ville man gøre ved at hente Koulibaly. Den 26-årige centerback har i flere omgange været meldt tæt på Chelsea, og såfremt klubben får succes med at hente senegaleseren, ville det lappe et hul i et noget svingende forsvar.

7: Toby Alderweireld (Tottenham): En anden løsning på forsvarsproblemet ville være at hente London-rivalerne fra Tottenhams belgiske Toby Alderweireld. Ligesom Hazard, virker fremtiden også usikker for Alderweireld, og såfremt Chelsea hentede ham, ville de tilknytte en af ligaens bedste forsvarsspillere, ligeså vel som en belgisk legekammerat til Hazard.

6: Edinson Cavani (PSG): Cavani bliver også notorisk rygtet til Chelsea hver sommer, men såfremt man vælger at sælge Alvaro Morata tilbage til Juventus, kunne der rent faktisk være noget om det i år. Uruguayaneren scorede 40 mål i 48 kampe, og med en presserende alder, 31 år, ville han ikke nødvendigvis være sommerens dyreste signing. Alligevel ville man dog få en af verdens bedste angribere på nuværende tidspunkt.

5: Leon Bailey (Bayer Leverkusen): Dette ville være et køb til fremtiden, men 20-årige Bailey har givet prøver på, hvad han er i stand i den tyske Bundesliga. Trods sin unge alder scorede han i denne sæson 12 mål og lavede seks assists, ligesom han udviste flotte færdigheder med bolden gang på gang. Med Hazard og Bailey på hver sin side, ville de fleste backs blive skræmte.

4: Jean-Michael Seri (Nice): Chelseas midtbane var ikke altid lige effektiv i den forgangne sæson, og Seri kunne tilbringe noget dynamik og drev med bolden. Hans kreative egenskaber blev ligeledes vist i sidste sæson, hvor han lavede syv assists. Et plus for Roman Abramovich ville være, at Seri på rygtebasis blot koster omtrent £30 millioner og har fremtiden foran sig med en alder på 26.

3: Gianluigi Donnarumma (AC Milan): Et andet sted på banen som har stået svagt i billedet, har været målmandsposten. Her har Thibaut Courtois nemlig ikke holdt sit vanligt høje niveau, hvilket kunne så tvivl om hans dedikation til klubben. Han har i flere omgange været meldt på vej væk, navnligt til Real Madrid, og fremtidens mand kunne hentes i form af italienske Donnarumma. 

2: Jorginho (Napoli): En anden Napoli-mand findes på listen i form af italienske Jorginho. Den 26-årige afleverings-maestro er et hot navn på rygtebørsen, hvor stort set alle topholdene i Premier League er blevet sat i forbindelse med ham. Derfor kunne det tyde på kamp til stregen. Den defensive midtbanespiller kunne ellers komplimentere en spiller som N'Golo Kanté godt, da det ville give ham mere frihed til at bevæge sig og bryde bolden overalt på banen.

1: Jamaal Lascelles (Newcastle): Chelseas førnænvte til tider skrantende forsvar kunne også blive opfrisket ved at hente en spiller, som man har været meldt særdeles interesseret i. Newcastles engelske hardhitter, Jamaal Lascelles, har været en af ligaens bedst præsterende forsvarsspillere i denne sæson, og kunne blive en billig og solid løsning på et overvejende stort problem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED