Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2021 14:45
Blev hentet ind som klubbens store håb: Liverpool-forsvarer vil helst udlejes

Liverpools unge forsvarsspiller Sepp van den Berg virker ikke helt klar til at bryde i gennem på The Reds' førstehold.


Sepp van den Berg blev som 17 årig hentet til Liverpool fra PEC Zwolle for to millioner euro, hvor store ting forventedes af hollænderen.

Den purunge stopper var dog uheldig med at løbe ind i flere længere skadesperioder, mens det efterfølgende har set ud til at gå i stå med hensyn til spilmutter på The Reds' førstehold.

I januar tog van den Berg og Liverpool dog en beslutning om at udleje spilleren til Championship klubben Preston, hvor den 19 årige forsvarer har tilkæmpet sig en fast plads i startopstillingen.

Dette har gjort flere Liverpool fans håbefulde forud for den kommende sæson taget i betragtning af, at holdet mangler forsvarer - men det er ikke sikkert, at man får ham at se i en Liverpool trøje inden for den nærmeste fremtid.

Sepp van den Berg fortæller i hvert fald selv, at han fortrækker et lejeophold mere for at udvikle sig yderligere:

- Jeg ved ikke rigtig, hvor jeg vil ende til sommer. Jeg vil gerne udlejes igen, det er, hvad jeg fortrækker. Jeg vil se på det, der er ikke noget stress. Lige nu har jeg snart en fin, lille pause til at tænke det hele i gennem, fortalte hollænderen til Liverpool Echo.

Den unge komet står siden januar noteret for 17 optrædener for Preston Nort End i The Championship.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED