AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 08:59
Blanc om Chelsea-rygter: Jeg vil træne i udlandet

Laurent Blanc kaster brande på rygterne om, at han kunne blive den kommende Chelsea-træner.


Laurent Blanc har trænet Bordeaux, Paris Saint-Germain og det franske landshold, men nu vil han bevise sit værd som træner i udlandet.

Det siger franskmanden i et interview med Le Monde midt i alle rygterne om, at han potentielt kunne være erstatningen til Antonio Conte i Chelsea.

Umiddelbart er Maurizio Sarri fortsat Chelseas førsteprioritet til at overtage trænersædet, men forhandlingerne med Napoli har vist sig besværlige, så Laurent Blanc kunne godt ende med at blive en mulighed.

Franskmanden er i hvert fald klar efter at have fået et pusterum efter fyringen i Paris Saint-Germain.

- Det tager hårdt på dig at stå i spidsen for PSG, og jeg havde brug for et pusterum. Det er jeg glad for, for jeg har også mange interesser udenfor fodbold, siger Blanc, der dog ikke er færdig med fodbold.

- Jeg har nogle krav til mig selv. Jeg vil gerne bevise, at jeg er i stand til at træne i udlandet, men der er mange trænere på markedet, men kommer der et nyt projekt, tager jeg udfordringen. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED