AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:02:2023 07:30
Bizar transfersaga: PL-spiller bliver tilbagekaldt midt under lægetjek

Det lignede et skifte på transfervinduets sidste dag, men sådan skulle det ikke gå.


Det endte med at blive en vild Deadline Day i Premier League.

Efter transfervinduets lukning er der kommet flere afsløringer på nogle af de transfers, der endte med at blive en realitet - og dem der ikke gjorde.

Nu er Sky Sports kommet med noget af en melding omkring Leeds-spilleren, Jack Harrison.

Jack Harrison blev rygtet til Leicester, og ifølge Sky Sports var Leeds og Leicester enige om prisen på kantspilleren, da der var 6-7 timer tilbage af transfervinduet.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne stopper på landsholdet

Jack Harrison og Leicester var også blevet enige om de personlige vilkår, og han var i gang med sit lægetjek forud for skiftet, men så skete der noget.

Midt i lægetjekket fortød Leeds og meddelte Jack Harrison, at de ville tilbyde ham en ny kontrakt, hvor Leeds gjorde det klart for ham, at de vil matche den løn, som Leicester havde tilbudt.

Det fik Jack Harrison til at ændre mening, og nu står han til at underskrive en ny kontrakt med Leeds, skriver Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Jorginho: Arsenal har endnu en Chelsea-spiller på radaren

LÆS OGSÅ: Romano afslører: Manchester United havde denne signing klar


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE