AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 11:10
Bizar historie: Costa "tværede" røven ud i ansigtet på skadet Chelsea-spiller

Marcin Bulka genfortæller en temmeligt vanvittig historie om Diego Costa, som omvendt er meget "Diego Costa"-agtig.


Diego Costa var måske Premier Leagues mest hadede mand, selvom Chelsea-fansene elskede den spanske angriber.

Men Nathaniel Chalobah fra Watford, der for få år siden stadig var i Chelsea, har god grund til at være utilfreds med Costa, hvis man skal tro Marcin Bulka.

Den tidligere Chelsea-målmand, som skiftede til Paris Saint-Germain sidste sommer, vil nemlig altid kunne huske en bizar episode på træningsbanen mellem Costa og Chalobah.

- Der var engang til træning, hvor Chalobah lå og vred sig på banen efter en hård tackling. Diego Costa mente, at han spillede skuespil, så han begyndte at snakke lort på spansk, fortæller Bulka til polske Foot Truck.

- Der gik et stykke tid, hvor Chalobah stadig ikke rejste sig op, så Diego tog sine bukser af og satte sig på hans ansigt, inden han løb væk. Jeg har aldrig set noget lignende.

Episoden, som Bulka genfortæller, kan omhandle et sammenstød mellem Chalobah og Costa tilbage i 2016.

Dengang var der rygter om, at de to kamphaner var kollideret på træningsbanen, da Costa skulle have været tæt på at skade midtbanespilleren med en tackling.

Skadet eller ej, så fik Chalobah åbenbart angriberens sure røv i ansigtet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED