Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 09:32
Bitre erfaringer fra Sancho-sagaen: Sådan går United ind til forhandlinger om Håland

Manchester United kommer ikke til at bruge hele sommeren på at forhandle om Erling Håland, skriver The Athletic.


Sidste sommer brugte The Red Devils mere end to måneder på at forhandle med Dortmund om Jadon Sancho. Et gennembrud skulle have været tæt på adskillige gange, men i sidste ende blev klubberne ikke enige om en salgspris.

En lignende situation kommer ikke til at gentage sig denne sommer med holdkammeraten Erling Håland, skriver The Athletic. Manchester United-ledelsen vil hurtigt vurdere, om omkostningerne for en handel er for høje, og er det tilfældet, melder klubben sig hurtigt ud af ræset om nordmanden for at forfølge alternativer i stedet.

Det lyder som et meget sandsynligt scenarie. Daily Mirror bragte søndag en historie om, at Mino Raiola satser på at skaffe Håland en aftale, der vil indbringe ham en højere løn end Lionel Messi. Læg dertil en kæmpe transfersum samt store agentsalærer midt i en krisetid, og så har du opskriften på en transfer, der ikke kommer til at ske.

Manchester United er i øvrigt stadig interesseret i Jadon Sancho, skriver The Athletic. Men kun hvis Dortmund sænker salgsprisen på £108 millioner fra sidste sommer gevaldigt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED