Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 10:37
Billigere end Skriniar: Tottenham jagter Vestergaard

Danske Jannik Vestergaard er inde i billedet hos Tottenham, der ikke har uanede mængder af penge til nye spillere.


Der skal hentes en ny midterforsvarer til Tottenham i sommerens transfervindue, og det er ikke usandsynligt, at endnu en dansker havner i London-klubben, der købte Pierre-Emile Højbjerg for et år siden.

For selvom Milan Skriniar er klubbens førsteprioritet, ender den slovakiske Inter-profil sandsynligvis med at være for dyr, hvorfor Tottenham har kig på Jannik Vestergaard.

Det skriver The Express – og det er bestemt ikke første gang, at Southampton-stopperen sættes i forbindelse med The Lilywhites.

Prisen på Vestergaard bliver med al sandsynlighed en, som Tottenham sagtens kan være med på. Vestergaard har kontraktudløb i sommeren 2022, og det siges, at han vil koste omtrent 150 millioner kroner til sommer.

Den slags beløb vil Daniel Levy næppe lade sig skræmme af, og derfor kan Vestergaard måske også ende med at være mere attraktiv for Tottenham end Joachim Andersen, som også er blevet sat i forbindelse med klubben.

Joachim Andersen er således både yngre og har en længere kontrakt med Lyon, der er kendt som en klub, der er svær at forhandle med.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED