AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 14:40
Billig klausul er ved at udløbe: Spurs-profil regner med at blive

Toby Alderweireld kan fortsat hentes relativt billigt i nogle dage, men han forventer at skulle blive i Tottenham.


£25 millioner.

Det er den pris, det koster at købe Toby Alderweireld indtil på torsdag. Herefter frafalder belgierens frikøbsklausul, og Tottenham kan i stedet forlange den pris, klubben ønsker for midterforsvareren.

Med blot få dage tilbage af frikøbsklausulen ser det dog ikke ud til, at landsholdsspilleren forlader de trygge rammer i Tottenham, og han regner da heller ikke selv med at skulle skifte klub, og han forventer derfor at starte næste sæson i den hvide trøje.

- Ja. Det er mit fokus i fodbold. Alt kan gå hurtigt, men jeg fokuserer kun på Spurs og på at være klar til starten af sæsonen. Jeg tror, manageren ved, hvor engageret jeg er i klubben og holdet, men man ved aldrig i fodbold. Mod Juventus var jeg anfører, så det viser, at manageren tror på mig, og at jeg viser den rette attitude, fortæller Toby Alderweireld til Sky Sports.

- Igen – det kan ske – men mit fokus er på Spurs, og i mit hoved vil jeg spille for Spurs.

Hvis en klub i løbet af de kommende dage vælger at udløse frikøbsklausulen, skal den da også først overtale Toby Alderweireld om et skifte. Han har været i Tottenham siden 2015, og han har udgjort et solidt midterforsvar med Jan Vertonghen og Davinson Sanchez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED