AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
13:09:2017 12:15
BILD: Tottenham vil have Delaney - Bremen sælger til sommer

Tottenham er interesseret i den danske midtbanespiller Thomas Delaney.


Thomas Delaney fik et skifte til Werder Bremen fra FCK på plads sidste sommer, men skiftet til den tyske klub blev først en realitet i januar måned - og siden da er successen gået hånd i hånd med boks-til-boks spilleren fra København.

26-årige Delaney har allerede været kaptajn for Bremen og har lavet fem kasser i 16 Bundesliga-kampe for klubben. Nu skriver den store tyske sportsavis BILD, at han kan skifte til Premier League til sommer. 

Det tyske medie beretter, at Tottenham har meldt deres interesse i Delaney og at de er klar til at lægge, hvad danskeren koster. Weder er klar til at slippe Delaney til sommer, men heller ikke før. 

Prisen er dog til at leve med, hvis man tror rygterne. Werder Bremen kræver angiveligt kun 112 mio kroner for ham, hvilket ikke er uoverkommeligt for Spurs og formand Daniel Levy.

De engelske hold Burnley og Brighton viste allerede i sommer interesse fra Delaney, men eftersom han kun havde spillet en halvsæson i Bundesligaen på det tidspunkt, så blev det aldrig for alvor et emne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED