AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 11:42
The Big Six: Her er vores bud på det nemmeste og sværeste startprogram

Vi har set nærmere på top seks-klubbernes startprogram og kommet med vores bud på, hvor mange point de har efter fem kampe.


Premier League-programmet for 2019/20-sæsonen er ude, og vi går uden tvivl en spændende sæson i møde.

Alle mandskaber skal selvfølgelig møde hinanden to gange, men det er vigtigt at få en god start på sæsonen, og i den anledning har vi set nærmere på, hvem af de seks engelske storklubber, der har fået det nemmeste startprogram (de første fem kampe).

1. Liverpool

Jürgen Klopps tropper får på papiret en nem kamp i første runde, hvor de får besøg af oprykkerne fra Norwich. Liverpools sværeste opgør bliver formentlig hjemmekampen mod Arsenal, men her plejer The Reds også at have et godt tag på The Gunners. 

De øvrige kampe er opgør, hvor Liverpool hentede tre point i sidste sæson, og det burde også være tilfældet i den kommende sæson, hvis de skal kæmpe med om mesterskabet. 

Liverpools første fem kampe:

Liverpool vs Norwich
Southampton vs Liverpool
Liverpool vs Arsenal
Burnley vs Liverpool
Liverpool vs Newcastle

Vores bud på antal point efter fem kampe: 15 point

2. Manchester City

De forsvarende mestre starter med en udekamp mod West Ham, og det er aldrig sjovt at møde The Hammers på eget græs. De har dog god erfaring på London Stadium, da de i sidste sæson vandt 4-0. I anden runde får de besøg af Tottenham, og det bliver det sværeste opgør af deres første fem kampe. 

I kampene mod Bournemouth, Brighton og oprykkerne fra Norwich bliver det efter al sandsynlighed fuld plade med ni point.

Manchester Citys første fem kampe:

West Ham vs Manchester City
Manchester City vs Tottenham
Bournemouth vs Manchester City
Manchester City vs Brighton
Norwich vs Manchester City

Vores bud på antal point efter fem kampe: 15 point

3. Chelsea

Af The Big Six er det uden tvivl Chelsea, der har den sværeste premierekamp, da de gæster Old Trafford. Kan de hive ét point med hjem til London, vil det som udgangspunkt være en god start.

Den næstsværeste kamp bliver kampen mod Wolverhampton i femte runde, men ellers har The Blues et godt program, hvor de møder to af de tre Premier League-oprykkerne - nemlig Norwich og Sheffield United.

Chelseas første fem kampe:

Manchester United vs Chelsea
Chelsea vs Leicester
Norwich vs Chelsea
Chelsea vs Sheffield United
Wolverhampton vs Chelsea

Vores bud på antal point efter fem kampe: 11 point

4. Manchester United

Manchester United lægger hus til den første store kamp i den nye sæson, når de får Chelsea på besøg. Disse kampe er umulige at spå om, men De Røde Djævle skal først og fremmest sørge for, at de som minimum får ét point. Det vil ikke være nogen katastrofe at spille uafgjort mod Chelsea, som formentlig bliver en af konkurrenterne i kampen om top fire-pladserne.

Herefter skal Solskjærs tropper til Molineux Stadium, hvor en svær udekamp venter dem mod Wolverhampton. Manchester United skal møde etablerede Premier League-mandskaber i de første fem kampe, og sammen med Arsenal er de det eneste hold fra top seks-klubberne, som ikke møder en oprykker. 

Manchester Uniteds første fem kampe:

Manchester United vs Chelsea
Wolverhampton vs Manchester United
Manchester United vs Crystal Palace
Southampton vs Manchester United
Manchester United vs Leicester

Vores bud på antal point efter fem kampe: 10 point

5. Tottenham

Pochettino & Co. får besøg af oprykkerne fra Aston Villa i premierekampen, hvor der helst skal tre point på kontoen.

En af sæsonens sværeste kampe venter i anden runde. De møder de forsvarende mestre fra Manchester City på Etihad Stadium, og her vil ét point være et godt resultat. Rivalopgøret med Arsenal på Emirates Stadium bliver heller ikke nem, og her vil et enkelt point som udgangspunkt også være godkendt. 

De to svære udekampe betyder også, at der helst skal seks point på kontoen i de resterende to hjemmekampe mod Newcastle og Crystal Palace.

Tottenhams første fem kampe:

Tottenham vs Aston Villa
Manchester City vs Tottenham
Tottenham vs Newcastle
Arsenal vs Tottenham
Tottenham vs Crystal Palace

Vores bud på antal point efter fem kampe: 10 point

6. Arsenal 

I år har de et bedre program end sidste år, hvor de lagde ud med Manchester City og Chelsea. Alligevel har de et svært program, hvor to klubber fra The Big Six står på programmet - nemlig Liverpool og Tottenham.

Deres nemmeste modstander bliver en hjemmekamp mod Burnley, men ellers har de to ude svære udekampe mod Newcastle og Watford.

Det er aldrig nemt at spille på St. James' Park, og da de står til at få en ny ejer, vil der måske være en fornyet energi hos The Magpies samt en tro på en større fremtid. 

Arsenals første fem kampe:

Newcastle vs Arsenal
Arsenal vs Burnley
Liverpool vs Arsenal
Arsenal vs Tottenham
Watford vs Arsenal

Vores bud på antal point efter fem kampe: 8 point

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED