AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 11:44
Big Sam: Rooney bliver gjort til syndebuk i Everton

Sam Allardyce mener ikke, at det er fair, at Wayne Rooney får skylden for Evertons dårlige sæsonstart.


Everton hentede i sommerpausen et hav af interessante navne til klubben, og forventningerne var derfor tårnhøje til The Toffees, da sæsonen blev sparket i gang. 

Ronald Koemans mandskab har dog ingenlunde levet op til de forventninger, og efter syv kampe roder holdet rundt i den nederste del af tabellen. 

Wayne Rooney var en af de spillere, der blev hentet ind i sommer, og den tidligere Manchester United-profil har fået masser af kritik for sine præstationer i Everton-trøjen. 

Den kritik er dog slet ikke berettiget, det mener Sam Allardyce, der har en lang fortid i diverse Premier League-klubber: 

- Nu hvor klubben har problemer, får Rooney masser af kritik,  men jeg synes, at han startede rigtig godt ud i klubben, og det er ikke fair at gøre ham til syndebuk. 

Allardyce ærgrer sig over, at fansene i England ikke værdsætter deres tidligere helte, selvom de falder en smule i niveau: 

- Det er blevet meget populært i England at vende sig imod vores store stjerner. For tiden høster spillere som Kane og Alli masser af ros, men lige så snart de får et lille formdyk, vil folk være efter dem. 

- Det er hvad, der sker for Rooney lige nu. Han er et sted i sin karriere, hvor han helt naturligt er faldet i niveau, men han kan stadig bidrage med en masse i Everton. 

Sam Allardyce mener derimod, at Evertons dårlige sæsonstart skyldes de mange nye indkøb, der stadig er ved at finde sig til rette, mens Koeman heller ikke har haft held med at finde en afløser for Romelu Lukaku, der skiftede til Manchester United. 

Næste opgave for Rooney & Co. er på søndag, hvor oprykkerne fra Brighton venter på Falmer Stadium. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED