Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

'Big Sam' forud for PL-gyser: "Håber, jeg har tømmermænd på mandag"

Af Kasper Leif Pedersen
26.05.2023 Kl. 16:14
Sam Allardyce ser frem til søndagens Premier League-kamp.

Det meste af Premier League er blevet afgjort.

Manchester City er blevet mestre, mens den sidste top fire-plads torsdag gik til Manchester United, så er nedrykningskampen, det eneste, som ikke er blevet afgjort endnu.

En stærk kandidat til at tage den kedelige billet ned til Championship i næste sæson, er Leeds, som befinder sig på 19.pladsen i Premier League, á point med Leicester City og to efter Everton.

Sam Allardyces mandskab gæster Tottenham i sæsonens sidste Premier League-kamp på søndag, hvor Everton skal tabe point, hvis man på Elland Road skal have en chance for at undgå nedrykning.

Og hvis man spørger den vikarierende manager, så håber, at han mandag morgen vågner op med tømmermænd.

– Det har altid været sådan, at vi vil diskutere (om hans fremtid,red.), hvad vi har brug for at diskutere i slutningen af sæsonen baseret på, hvor vi er, baseret på, hvad jeg mener, klubben har brug for fremadrettet, baseret på, hvad klubben mener.

– Hvis det er i overensstemmelse med hinanden, må vi vente og se. Den diskussion sker over en periode. Jeg håber bare, at vi taler sammen på en meget positiv måde mandag morgen, og at jeg har tømmermænd, sagde 68-årige Allardyce ifølge The Athletic.
 
Everton skal møde Bournemouth på Goodison Park. 
 
Southampton har allerede sikret nedrykning. 
 

 

Annonce