AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 17:09
Bielsa-forhandlinger brudt sammen: Her er Premier League-klubs nye manager

Premier League-klubben Bournemouth er meget tæt på at kunne præsentere en ny permanent manager.


Helt tilbage i august fyrede Bournemouth Scott Parker, og sidenhen har Gary O’Neil været klubbens midlertidige manager, og snart bliver det vekslet til en permanent stilling.

Det skriver The Telegraph.

På det seneste har Bournemouth ellers forhandlet med den tidligere Leeds-manager Marcelo Bielsa, men de forhandlinger er brudt sammen.

I stedet vil Gary O’Neil blive belønnet for sin periode som midlertidig manager i klubben, hvor han har gjort en god indsats og placeret Bournemouth på en aktuel 14. plads.

Det forlyder også, at ledelsen i Bournemouth er parat til at frigøre et væsentligt transferbudget, når transfervinduet åbner igen i januar.

Og her kommer O’Neil selvfølgelig til at spille en markant rolle, når han får ansvaret til at sammensætte det hold, som han gerne vil have.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE