AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:03:2017 12:36
Betting-bomben: Målfesten fortsætter på Etihad

Der er tegn i sol, måne og stjerner på, at det bliver en underholdende kamp, når Liverpool gæster Manchester City i søndagens sene kamp.


Søndag 17.30 - Manchester City-Liverpool, Over 2.5 mål - Odds 1.67 hos Unibet

Det er sjældent kedeligt, når disse to hold banker sammen. Således er blot en af de sidste 10 indbyrdes kampe i Premier League endt med under 2.5 mål, så vi forventer os lidt af en forkælelse søndag eftermiddag.

I den hjemlige turnering har Pep Guaridolas Manchester City ikke tabt siden 15. Januar, og de har desuden været flittigt scorende hjemme med blandt andet 5-1 over Huddersfield og 5-3 mod Monaco.

Liverpool kommer med to fine hjemmesejre i træk, hvor de har scoret fem mål, og de husker sikkert gerne tilbage på sidste besøg på Etihad, hvor de vandt hele 4-1. Klopps mandskab skal forsøge at fortsætte og kan med en sejr gøre krav på en lun plads i top-fire.

Selvom Man City har en kamp i benene fra onsdag aften fra det skuffende nederlag til Monaco, så forventer vi fuld speed fra starten, og så kan det næsten kun blive målrigt. Det bliver dagens sats herfra!

 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE