AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2017 15:19
Betting-bomben: Lukaku og co. sørger for målfest

Det belgiske landshold kommer væltende mod Grækenland i dette opgør og scorer mange mål - det mener Tipsbladet's Thomas Bansø.


Lørdag 20.45 - Belgien-Grækenland, Over 2.5 mål - Odds 1.79 hos Unibet

Der er landsholdspause fra Premier League og klubfodbold i al almindelighed, men det skal naturligvis ikke hindre os i at følge Premier League-spillernes færd med landsholdet. Derfor går dagens spiltip til Belgien, hvor Hazard (hvis han spiller), Lukaku, Benteke og alle de andre PL-profiler møder Grækenland.

Her tror vi på mange mål!

Belgien har i en del år haft et af de bedste landshold i verden, og nu er de da for alvor ved at folde potentialet ud.

Med Roberto Martinez og Thierry Henry på sidelinjen er der banket mål ind på stribe. De har vundet alle fire kampe i gruppen med en målscore på 21-1. Ja, du læste rigtigt. 21-1.

Senest blev Estland blæst ud af banen med hele 8-1, men så voldsomt bliver det næppe mod Grækenland. De er blomstret op igen og er ubesejrede i gruppen inden dette møde, som helt sikkert ikke bliver kedeligt.

Med spillere som Romelu Lukaku, Dries Mertens, Yannick Carrasco, Christian Benteke, Kevin Mirallas og Hazard-brødrene, så må der simpelthen komme en del mål!

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE