AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2019 07:00
Bet of the day: Huddersfield lider endnu et nederlag

Bet of the day tager til England og Premier League, hvor nedrykkerne Huddersfield skal i kamp.


Kl. 16.00
Huddersfield - Watford: 2
Odds 1,85 hos Bet365

Vi skal igen have fat i Huddersfield, som jo er færdig i Premier League efter deres nedrykning. Der er dog stadig nogle kampe tilbage, hvor de kan spille helt uden pres. Det har de dog også kunnet de seneste kampe, hvor det ikke har set meget bedre ud.

Huddersfield er i elendig form og kommer fra et stort nederlag imod Tottenham, hvilket bestemt ikke gør situationen bedre for dem inden dagens kamp imod Watford.

Omvendt spiller Watford fin fodbold, også selvom de kommer fra et nederlag imod Arsenal. Et bittert et af slagsen, hvor målmand Foster fejlede og gav Aubameyang muligheden for let at bringe hans hold foran 1-0. Kort tid efter fik angriber Deeney direkte rødt kort, også er det altså bare op ad bakke.

Selvom ovennævnte skete, så spiller Watford faktisk en meget flot kamp og det tror jeg de kan gøre igen i dag. Også selvom de har Holebas ude med skade, samt Deeney ude med karantæne. Tidligere skadede spillere Deulefeu og Peyrera forventes at være tilbage til denne kamp, som begge kan gå ind og styrke Watford.

Det er mere eller mindre to hold, som ikke har det store at spille for, hvorfor der oftest kan findes værdi på hjemmeholdet, men det er dog ikke gældende her. Watford er bedre spillende og de kan sagtens give Huddersfield endnu et nederlag. Odds 1,85 på udeholdet Watford er der fin værdi i.

Lavet i samarbejde med PToenner (https://bettingfamily.com/da/tipsters/ptoenner) fra Bettingfamily.com.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED