Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2022 19:18
BESTÅET: Bendtner er ét skridt fra at kunne blive PL-manager

Nicklas Bendtner har fået en god nyhed i hans kommende karriere inden for fodboldverden.


Efter at have lagt støvlerne på hylden som professionel fodboldspiller har Nicklas Bendtner søgt nye veje, men fortsætter i fodboldverden. 

I de seneste år har han været på diverse trænerkurser, og han har for nyligt været i gang med at tage sin UEFA A-licens hos DBU.

Nu har han - sammen med Lars Jacobsen og Daniel Agger, som også har været i gang med trænerlicensen - bestået eksamen. Det skriver BT.

Det er kun en studietur, der mangler at blive afviklet, før han endegyldigt kan få bevis for, at han er A-licenstræner.

Det er den næsthøjeste træneruddannelse i Danmark, og det betyder også, at den tidligere Arsenal-angriber ikke kan få en job som Premier League-manager med sin nuværende uddannelse.

Her skal han op og have UEFA Pro-licensen, og det kræver minimum 360 timers uddannelser samt diverse besøg hos klubber. Mindst 140 timer skal man studere i teori uden for banen, mens der som minimum skal bruges 220 timer på træningsbanerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE