Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2021 15:15
Beslutningen er truffet: Liverpool signer midterforsvarer for 156 mio.

Ifølge 90 Min har Liverpool truffet en beslutning om at signe Ozan Kabak via den købsoption, der blev inkluderet i lejeaftalen med Schalke 04.


Ozan Kabak starter igen inde for Liverpool i lørdagens kamp mod Aston Villa, og selvom startpladsen ikke nødvendigvis er sikret, når Joe Gomez og Virgil van Dijk er deres skader kvit, så ønsker Liverpool at beholde den tyrkiske forsvarer.

Klubben har allerede truffet en beslutning om, at man vil signe Kabak permanent via den købsoption på £18 millioner - 156 millioner kroner - der blev inkluderet i den 21-årige forsvarers lejeaftale. Det erfarer 90 Min.

Efter en tumultarisk start på Liverpool-karrieren ser Kabak ud til at blive bedre og bedre uge for uge, og Jürgen Klopp skulle være særdeles tilfreds med stortalentets udvikling. Derfor er han og Liverpool klar til at betale, nu hvor Kabak kan anskaffes til en ganske favorabel pris.

Ifølge 90 Min er det dog ikke ensbetydende med, at klubben ikke signer endnu en forsvarer. Liverpool skulle fortsat være på udkig efter en midterforsvarer mere, og Ibrahima Konaté fra RB Leipzig er et af navnene, som klubben har kig på.

Det er også blevet bekræftet af flere engelske, tyske og franske medier, selvom der er modstridende rapporter om, hvor tæt en transfer er på at blive færdiggjort for den 21-årige franskmand.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED