AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 10:26
Besiktas-boss: Der er noget helt galt med Karius

Liverpool-målmandens comeback i Tyrkiet har ikke udmøntet sig, som man måtte have håbet på.


Besiktas vandt 3-2 og Konyaspor søndag, men Liverpool-lejesvenden Loris Karius burde have reddet Omer Ali Sahiners udligning i kampens tyvende minut.

Den 25-årige målmand blev mødt med buhråb fra sine egne fans resten af kampen, selvom han ikke kunne gøre noget ved Konyaspors andet mål -  det 38. skud, der passerede den udlånte Liverpool-spiller denne sæson.

Efter kampen kritiserede Besiktas-træner Senol Gunes for første gang Karius offentligt, siden tyskeren skiftede Anfield ud med Istanbul-klubben på en toårig lejeaftale.

- Det var hans skyld, at vi lukkede målene ind. Karius' niveau er dalet, og der er noget galt med hans motivation, iver og entusiasme, siger Gunes ifølge ESPN.

En anden tidligere Premier League-kending, Shinji Kagawa, scorede Besiktas tredje mål og sikrede dem sejren, men efter søndagens opgør var der rygter om, at Loris Karius ønskede at blive udskiftet ved halvlegen på grund af den verbale chikane, han blev udsat for af egne fans.

- Sådan har det været siden starten. Han føler sig ikke som en del af holdet, og vi har ikke kunnet få det til at fungere endnu, hvilket jeg til dels er ansvarlig for, siger Gunes.

Besiktas-træneren lægger ikke skjul på, at han ville bænke Karius, hvis reservemålmand Tolga Zengin stod til rådighed.

- Noget er galt med Karius, men han har også været uheldig. Han har talent, men det har ikke fungeret, og vi har et problem. Lad mig sige det sådan; Hvis jeg stadig havde Tolga til rådighed, så ville jeg bruge ham i stedet, siger Gunes.

Karius har holdt fem clean sheets i 21 kampe denne sæson, og holdet har næsten lukket tre gange så mange mål ind som den tyrkiske ligas førerhold, Basaksehir, der kun har indkasseret 12 mål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED