Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2021 21:00
United-legende kårer: Disse tre stjerner kommer til at dominere fodboldverdenen fremover

Dimitar Berbatov er kommet med sit bud på, hvem det næste årtis tre store stjerner bliver.


Gennem mindst et årti er titlen som verdens bedste fodboldspiller næsten på skift gået imellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Fremover bliver det dog en trio bestående af Kylian Mbappé, Erling Håland og Marcus Rashford, der kommer til at kæmpe om Ballon d'Or, vurdere Dimitar Berbatov.

- Mbappé, Håland og Rashford er spillerne, som jeg forventer, vil dominere i fremtiden, siger Berbatov til Betfair.

De fleste vil nok gerne skrive under på, at den franske og den norske målmaskine næsten med garanti kommer til at blive nogle af verdens største stjerner gennem de næste mange år. Til gengæld er det sjældent, at Rashford bliver sat i samme kategori. Berbatov argumenterer dog for sit valg af United-stjernen.

- Rashford er stadig kun en ung spiller, men han er allerede en superstjerne i fodboldverdenen. Han har ledt Uniteds offensiv gennem lang tid nu, og han får ikke den kredit, han fortjener. Forhåbentligt er han kun lige begyndt, siger Berbatov.

- Han er stadig kun 23, men har allerede masser erfaring, og det er de færreste spillere i den alder, der kan prale af at have samme erfaring på dette niveau og for så stor en klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED