AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 09:18
Benzema stikker landsmand: Jeg er Formel 1 - han er en Gokart-kører

Et interview med Karim Benzema fylder i dag overskrifterne i den franske presse.


Grundet COVID-19 og selvisolationen er flere spillere begyndt at lave interviews på Instagram.

Det gjorde Karim Benzema bl.a. i går aftes, hvor han blev spurgt ind til sin landsmand, Olivier Giroud, som får masser af spilletid på det franske landshold - modsat ham.

Karim Benzema har været udeladt af det franske landshold i lang tid af flere forskellige årsager, og udtalelserne om Chelsea-angriberen bliver ikke tolket som positive.

- Man sammenligner ikke Formel 1 med Gokart, og så er jeg sød. Jeg ved, at jeg er Formel 1, siger Benzema på sin Instagram-profil.

- Han har sin karriere, og gør det han vil, og scorer de mål han vil. Han er i sin bane, og jeg er i min bane. Jeg tænkeri kke på ham. Når det er sagt, så passer hans spillestil godt til landsholdet.

- Han er god, fordi der er spillere som Mbappé og Griezmann, som er hurtige og kan spille i hullerne omkring angriberen. Med Giroud oppe foran giver det de andre mulighed for at løbe. 

- Han blokerer og arbejder hårdt. Det bliver ikke spektakulært, og han gør ikke noget fantastisk, men han har sig spil. Kan folk lide hans måde at spille på? Det ved jeg ikke, men det fungerer fint for landsholdet, lyder det fra Benzema.

 

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan du finde de 5 fejl? Smid billede et , når du har fundet alle fejl!

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED