AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 11:04
Benitez laver dollardansen: Tilbudt trænersæde i Kina

Først var det Chelsea. Så var spekulationerne om en kontraktforlængelse i Newcastle igen på tale, og nu melder der sig ifølge The Northern Echo en ny spiller på banen.


Benitez kontrakt med Newcastle udløber om blot 12 dage, og derfor er der af naturlige årsager vand på rygtemøllen.

Rygterne går imidlertid på, at den spanske træner ikke vil skrive under med Newcastle igen, og i den forbindelse har Chelsea tilbudt det varme sæde på Stamford Bridge.

Nu er rygterne rykket østpå til Kina, hvor Dalian Yifang har tilbudt Benitez svimlende summer for et skifte til den kinesiske liga. £12 mio. om året lyder tilbuddet, der mildest talt vil få spanieren til at få dollartegn i øjnene.

Med bonusser lagt oveni vil Dalian Yifang mere end fordoble Benitez’ løn i Newcastle. Den 59-årige manager har tidligere afvist tilbud fra østen, men den massive pengepose kan ifølge The Northern Echo få Benitez til for alvor at overveje sin fremtid
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED