AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 13:59
Benitez er opsat på at finde den rigtige lejeaftale for dansker

Det vil kræve nøje overvejelse fra Newcastle, inden klubben beslutter sig for, hvor Elias Sørensen skal sendes på en aftale til i januar.


18 mål er det blevet til for Elias Sørensen indtil videre denne sæson. Selvom målene ikke er faldet på Newcastles førstehold, har danskeren tiltrukket sig interesse hos flere klubber, og the Magpies er villige til at udleje danskeren i anden halvdel af sæsonen.

Det kræver blot, at den rette klub melder sig på banen.

- Det bedste for klubben og spillerne er at sørge for, at de fortsætter med at udvikle sig. Nogle gange vil vi udleje spillere, men nogle gange er det en risiko, da man ikke ved, hvordan de vil træne med det andet hold.

- Hvis man har spillerne under kontrol, ved man lige præcis, hvad man skal kigge efter. Man kan forbedre dem. Når de tager til en anden liga eller et andet hold, skal de kæmpe for at vinde, og klubben glemmer spillerens udvikling. Man skal finde balancen, og det er afgørende for os, fortæller Rafael Benitez the Chronicle.

I første omgang satser Elias Sørensen dog på at få scoret 20 mål inden jul. Inden sæsonen havde han en ambition at nå 20 mål over en hel sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED