Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Benfica-præsident taler ud om rekordhandel: "Dette ændrede alt"

Af Jeppe Augustsen
03.02.2023 Kl. 07:16
Rui Costa fortæller, at han er ked af at miste Enzo Fernandez.

Enzo Fernandez kan kalde sig for Premier Leagues dyreste signing nogensinde, da Chelsea hentede ham på transfervinduets sidste dag 

Den argentinske VM-vinder var hovedperson i en lang transfersaga, men til sidste bøjede Benfica sig og takkede ja til Chelseas tilbud på 900 millioner kroner.

Rui Costa fortæller nu, at det var Enzo Fernandez' klare ønske om at komme til Chelsea, der gjorde forskellen, så de accepterede Chelseas tilbud.

– Jeg er ked af at miste spilleren, men jeg er helt overbevist om, at jeg har gjort det bedste for Benfica. Enzo viste ingen vilje til at blive i Benfica, siger Rui Costa ifølge Record.

– Vi frygtede, at der var en klub, som ville aktivere klausulen. Vi forsøgte at beholde ham ved at give ham en lønforhøjelse, men tilbuddet fra Chelsea til Enzo gjorde det umuligt for os.

LÆS OGSÅ: Arsenal har en Chelsea-spiller på radaren

– Da Enzo indså, at han havde værdien af sin frikøbsklausul, var den kompromisløs. Vi insisterede, men spilleren viste ingen vilje til at blive.

– Jeg foreslog Chelsea, at han kunne blive i klubben frem til sommer for et mindre beløb. Men spilleren ville ikke blive i Benfica, og det ændrede alt, slutter Rui Costa.

LÆS OGSÅ: Bizar transfersaga: PL-spiller bliver tilbagekaldt midt under lægetjek

Annonce