AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 20:19
Bendtners dom over Danmark: To spillere får '2 stjerner'

Det var ikke høje karakterer, der blev uddelt til det danske landshold af Nicklas Bendtner.


Det endte ikke med at blive den VM-start, som det danske landshold havde håbet på - nemlig en remis mod Tunesien.

Både Danmark og Tunesien havde én stor chance hver, men begge mandskaber havde altså ikke den rette skarphed til få bolden i nettet.

Nicklas Bendtner, som agerer VM-ekspert for Ekstra Bladet, var heller ikke imponeret af indsatsen mod Tunesien - dog beståede alle i hans karakterbog.

Rasmus Nissen Kristensen og Andreas Skov Olsen fik begge 2 stjerner (ud af 6 stjerner), som var de to laveste karakterer.

- Han kommer ikke rigtig frem til det store i højresiden med Skov Olsen. De bliver ikke farlige. Det er ikke, fordi han flopper, men Nissen gør bare ikke noget offensivt, der er godt nok, og som vi forventer af ham og har set fra ham. Han prøver, men lykkedes ikke, skriver Nicklas Bendtner om Leeds-danskeren, Rasmus Nissen Kristensen.

Det var den tidligere Leicester-målmand, Kasper Schmeichel, der leverede Danmarks præstation ifølge Nicklas Bendtner og fik 4 stjerner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE