Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 18:26
Bendtners bror fra en anden mor: Huddersfield henter Yaya Sanogo

Huddersfield har hentet den tidligere Arsenal-angriber Yaya Sanogo på en fri transfer.


Nicklas Bendtner blev døbt 'Lord' i løbet af sin tid i Arsenal, hvilket primært var et resultat af danskerens finurlige stil og til tider tvivlsomme evner på banen.

En anden bejler til samme titel var den franske angriber Yaya Sanogo, der endda mere end Bendtner blev et til et levende meme grundet sine evner som fodboldspiller.

Godt nok er der født værre spiller end den gode Sanogo, men franskmandens ranglede natur og manglende mål endte alligevel som en komisk kombination.

Nu er Arsenal-'legenden' tilbage i England, da angriberen har skrevet under med Chmapionship-klubben Huddersfield, der senest var at finde i Premier League i 2018/19-sæsonen.

Dette bekræftes af Huddersfield på deres officielle hjemmeside.

Sanogo har været klubløs siden sidste sommer, hvor angriberen blev fristillet af sin tidligere klub Toulouse, som han nåede at spille 63 liga-kampe for med bekymrende 12 mål til følge.

Han nåede i løbet af sin tid i Arsenal at score en enkel gang i 21 optrædener.

Sanogos bedste optræden for Arsenal faldt uheldigvis i en træningskamp imod Dortmund, hvor angriberen nettede fire gange


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED