Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 18:46
Bellamy: United er ikke i nærheden af Liverpool og City - kan tage fire år

Det kommer ifølge Craig Bellamy til at tage flere år, inden Manchester United er på niveau med Liverpool og Manchester City.


I løbet af de seneste år har det været tydeligt, at Liverpool og Manchester City er to bedste engelske klubber, mens Manchester United har haltet gevaldigt bagefter.

Og hvis man spørger Craig Bellamy, kan Manchester United ikke rette op på det i løbet af én sommer, hvor klubben køber stort ind. Den tidligere Premier League-angriber mener derimod, at det kan tage op mod fire år at nå det niveau.

- Coronavirussen ramte, og det så ud til at være en ret god tid hos Manchester United. Alle snakker om Manchester United, men de er ikke i nærheden af disse to klubber. Ikke i nærheden – og det kommer til at tage dem tre eller fire år at komme tæt på, siger Bellamy til Sky Sports.

Waliseren, der har en fortid hos både Liverpool og Manchester City, mener blandt andet, at de to klubber har langt bedre balance, intensitet og forståelse end alle andre klubber i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED