AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 14:37
Belgisk landsholdsspiller er til lægetjek forud for PL-skifte

Når lægetjekket er overstået kan Brighton præsentere Leandro Trossard som ny spiller i klubben.


I løbet af de seneste dage er Leandro Trossard blevet sat i forbindelse med et skifte til Brighton, og det er nu blot et spørgsmål om tid, inden han bliver præsenteret i sin nye klub.

Tirsdag morgen rejste han fra Bruxelles til Brighton for at gennemføre sit lægetjek, og i den forbindelse kunne han fortælle, at handlen ville blive offentliggjort, hvis han består lægetjekket.

- I de seneste uger har der været lidt tvivl om, hvor jeg vil starte sæsonen. I dag skal jeg igennem lægetjekket, og hvis jeg klarer den, skriver jeg under, fortæller han til VTM.

Brighton har allerede forstærket sig med Matt Clarke denne sommer, men Leandro Trossard er en noget mere kendt spiller, som er inde omkring det belgiske landsholds, men han er en anfører og en stor profil for Genk i den belgiske liga.

Prisen ventes at være £18 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED