AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 21:03
Bekymrende billeder: Bliver VM i Qatar en ny Fyre Festival?

Engelsk journalist har set nærmere på nogle af de steder, hvor fodboldfans skal overnatte i Qatar, og det ser ikke godt ud.


Ved du ikke, hvad Fyre Festival er? Så kommer her en kort beskrivelse:

Fyre Festival var det, der skulle være den mest luksøriøse musikfestival på en bounty ø. De største kunstnere skulle spille, men i stedet endte gæsterne i stedet med at ankomme til en ø, hvor der ikke var styr på noget som helst. Der var ingen steder, hvor gæsterne kunne overnatte. Der var ingen mad, og der var slet ingen musik.

Om præcis to måneder bliver den første kamp til VM i Qatar, og den engelske Daily Mail-journalist, Ian Herbert, har været en tur i Qatar for at se, hvordan det ser ud. Det gælder bl.a. nogle af de steder, hvor fans skal overnatte.

Og han er ikke kommet med godt nyt, selvom store bygninger er plastret til med store plakater med bl.a. Harry Kane og Virgil van Dijk.

Ian Herbert har besøgt nogle af de steder, hvor fans skal bo, mens slutrunden afvikles, og han kan berette, at det er et kaos, og det bliver en kamp mod uret om at få det hele på plads. 

Det gælder især kabiner, som ikke er i nærheden af at stå færdigt, som vil koste i omegnen af £180 pr. overnatning:

Ifølge Ian Herbert er det blevet annonceret, at private vil have tilladelse til at udleje deres boliger til fans, men på Airbnb er det meget begrænset, hvad der er af muligheder til under £200 pr. overnatning. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE