AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 14:17
Bekræftet: Tottenham sælger ikke udskældt rekordindkøb

Tottenham skiller sig angiveligt ikke af med deres udskældte rekordindkøb Tanguy Ndombele.


Det var med store forventninger og stor tiltro, da Tottenham sidste sommer erhvervede sig den franske midtbanespiller Tanguy Ndombele i Lyon for et rekord stort beløb svarende til 55 millioner pund.

Spurs har dog sidenhen ikke fået meget valuta for pengene, eftersom den tidligere Lyon-stjerne ikke har gjort meget væsen af sig og blandt andet blot har startet 17 Premier League-kampe i sin debutsæson.

Ndombele er slet heller ikke inde i varmen hos træner José Mourinho, hvorfor det i lang tid har lignet, at Tottenham ville skille sig af med den 23-årige midtbanespiller.

Ifølge forlydenerne er storklubber som Barcelona og Bayern München begge varme på ideen om at hente Ndombele til udsalgspris, men det bliver der ikke noget af, lyder det fra Spurs' øverste etage.

Det erfarer FourFourTwo, der melder, at klubejer Daniel Levy ikke er klar til at give op på sidste sommers storsatsning, hvorfor han ikke for nogen pris vil lade ham gå i det indeværende transfervindue.

Mediet tilføjer videre, at selv Mourinho har indstillet sig på, at Ndombele bliver og er klar på at give ham en chance til.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED