AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2022 14:47
Bekræftet: Her starter Premier League-sæsonen 2023/2024

Der er kommet datoer for den kommende Premier League-sæson.


Selvom Premier League-sæsonen anno 2022/2023-sæsonen kører på fulde gardiner, så skal der stadig forberedes til den kommende.

Og nu har Premier League offentliggjort for, hvornår den kommende Premier League-sæson bliver skudt i gang. 

Det gør de på deres hjemmeside: 

- Premier League-sæsonen 2023/2024 bliver skudt i gang lørdag 12. august 2023.  Den sidste spillerunde spilles søndag den 19. maj 2024, hvor alle kampe starter samtidig som sædvanligt. Ydermere vender sæsonplanen tilbage til det normale efter COVID-19-pandemien og VM-slutrunden i Qatar,  som har givet forstyrrelser i de foregående tre sæsoner.
 
De bekræfter desuden:
 
- I overensstemmelse med de forpligtelser, der er indgået over for klubberne i denne sæson med henblik på at løse problemet med den overfyldte spilleplan over jul og nytår, vil der ikke blive afviklet to runder i denne periode inden for 48 timer fra hinanden. Tidsplanen indeholder også en tilbagevenden til spillerpausen midt i sæsonen, som vil finde sted mellem den 13. og 20. januar, skriver Premier League i en meddelse på deres hjemmeside.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE