AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2022 12:14
BEKRÆFTET: Fiorentina forhandler med PL-klubber om Vlahovic

Flere Premier League-klubber har kontaktet Fiorentina om Dusan Vlahovic.


Dusan Vlahovic er en af de mest eftertragtede spillere i Europa.

Præstationerne for Fiorentina har i den grad fået de store europæiske klubber op af stolen, og det kan meget vel ende med et skifte i dette transfervindue.

Arsenal er blevet rygtet kraftigt sammen med den serbiske angriber, og Tottenham er også blevet meldt som bejler.

Nu bekræfter Fiorentinas direktør, Joe Barone, at de har modtaget henvendelser fra flere Premier League-klubber, men man er endnu ikke nået til enighed med dem.

- Nogle engelske klubber har taget kontakt til os, men der er endnu ikke en aftale. Vi er åbne for et salg, siger Joe Barone til La Nazione og tilføjer:

- Vi har ikke hørt noget fra Vlahovic' repræsentanter. Jeg spurgte hans agent for at få klarhed, men jeg har ikke hørt noget. Der er ingen kontakt, lyder det fra direktøren.

Senest har der også været rygter om, at Juventus, som skulle være hans foretrukne destination, også er kommet med et bud, men det passer ikke.

- Vi har ikke modtaget et bud fra Juventus. Der er forhandlinger med engelske klubber, men det burde involvere tre parter. Ikke to. Jeg snakkede med Dusan sidste uge: Ingen svar omkring fremtiden. Det samme med hans agenter. 

17 gange har serberen nettet i 21 kampe i Serie A denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE