AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 23:45
BEKRÆFTET: England har indgivet klage til FIFA

England har indgivet en klage til FIFA, bekræfter Gareth Southgate.


Første VM-gruppespilsrunde er blevet færdigspillet.

Runden bød på flere straffespark, men ifølge Gareth Southgate burde der være tildelt minimum ét mere.

Den engelske landstræner føler, at England blev snydt for et straffespark, der blev begået på Harry Maguire i kampen mod Iran.

- Vi har indgivet det (en klage, red.). Vi har ikke hørt noget tilbage endnu. Der blev tydeligvis givet et straffespark senere på dagen. Om det så var en konsekvens, at vores kamp blev kigget igennem eller ikke. Det er svært at sige, men vi har ikke hørt noget endnu, siger Gareth Southgate til Daily Mirror. 

- Vi sad i dommerens møderum og fremlagde hændelsen. Vores bekymring er stabilitet. Vi ved, hvad vi kan gøre, og hvad vi kan blive straffet for. 

- For alle hold i turneringen tror jeg, at man er bekymret, når man ikke helt ved, hvad der bliver givet, og det giver en usikkerhed hos os og hos VAR, lyder det fra den engelske landsholdstræner.

Englands næste kamp er mod USA, som de møder mandag aften klokken 20.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE