Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 08:17
BEKRÆFTET: City køber midterforsvarer for 533 mio. kroner

Benfica har selv bekræftet salget af Ruben Dias til Manchester City.


Intet er helt sikkert, til den officielle præsentation er på plads, men vi tør godt konstatere, at det blot er et spørgsmål om tid, før Ruben Dias er iført en Manchester City-trøje.

Benfica bekræftede nemlig sent søndag aften salget af den 23-årige midterforsvarer til The Cityzens. Den portugisiske storklub kan samtidigt løfte sløret for tallene involveret i den store handel.

Manchester City betaler en garanteret sum på €68 millioner, men der er inkluderet for yderligere €3,6 millioner i bonusser i transferen.

Som 5-2 nederlaget til Leicester også viste, har City brug for defensive forstærkninger, og en midterforsvarer af stjernestatus har stået på klubbens ønskeseddel hele transfervinduet.

City brugt lang tid på at forhandle med Napoli om Kalidou Koulibaly, men med signingen af Dias ser det ud til, at senegaleseren forbliver i den italienske storklub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED