Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 09:42
Bekræftet af agent: Eriksen VIL til Premier League

Agenten for Christian Eriksen har bekræftet, at danskeren vil til Premier League.


Christian Eriksen er på klubjagt efter at have fået grønt lys af læger til at fortsætte sin fodboldkarriere på øverste hylde.

Tidligere på ugen kom det frem, at han skulle have modtaget et tilbud fra Brentford på en halvårig kontrakt med mulighed for at forlænge yderligere et år.

Der har også været skrevet, at danskeren skulle have Premier League som sin foretrukne destination, og det bliver nu bekræftet af agenten, Martin Schoots. 

- Christian vil til Premier League, og jeg forventer, at det sker, siger Martin Schoots til den hollandske avis, De Telegraaf, og tilføjer:

- Han vil til en klub, hvor han kan spille så meget som muligt. For at komme til VM skal han være fit og aktiv på højeste mulige niveau, slutter Martin Schoots.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE