AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 19:37
Behold Solskjær: - Vil I have 10 trænere på tre år?

Solskjærs tidligere holdkammerat i Manchester United, Mark Bosnich, er ikke i tvivl.


Manchester United bør helt klart beholde Ole Gunnar Solskjær som træner. Også selvom klubben har tabt tre kampe i sæsonen allerede.

Det mener Mark Bosnich, det skriver Sky Sports.

Bosnich var som målmand reserve for Peter Schmeichel i Manchester United fra 1999 til 2001, og han var derved holdkammerat med Ole Gunnar Solskjær. Og Bosnich har kun positive ting at sige om 'The Babyfaces Assasin'.

- Han var ikke kun en verdensklassespiller men også verdensklasse som person, og jeg ville beholde ham. Man kan ikke bare skifte, hver gang tingene går galt ... Vil I så have 10 trænere på tre års tid, spørger den tidligere målmand retorisk.

Han er godt klar over, at han er en smule farvet af sin fortid.

- Jeg ville holde fast i ham. Jeg er biased, det må jeg indrømme, fordi jeg er en af hans gamle holdkammerater, indrømmer han dog.

- Hvis man ser på, hvad der er til rådighed rundt om i verden, er det jo ikke fordi, Jürgen Klopp og Pep Guardiola er frie og til rådighed. Behold ham (Solskjær, red.), siger Mark Bosnich.
United ligger på 12. pladsen i Premier League, hvilket er den dårligste start på en sæson i 30 år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED