Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Begmand til Liverpool: "Det er Championship-niveau"

Af Jeppe Augustsen
08.02.2023 Kl. 07:29
Liverpool og Jürgen Klopp får denne uges begmand af Clark James og Jonatan Rying Larsen i PL Showet.

Liverpool befinder sig i øjeblikket i en spille- og resultatsmæssig krise.

Ét point i de seneste fire Premier League-kampe er det blevet til, som efterlader The Reds på 10. pladsen i tabellen. Derudover er de også ude af FA Cuppen og Carabao Cuppen.

I weekenden blev det til et 0-3-nederlag til Wolverhampton på Molineux Stadium. Derfor var der heller ikke tvivl, da man i ugens udgave af PL Showet skulle udpege 'Ugens begmand', som blev tildelt til Jürgen Klopp & Co.

– Det er så vildt at se, hvor meget de er faldet i niveau så hurtigt, og det er bekymrende ift. hvordan de skal grave sig ud af det her, siger Jonatan Rying Larsen i PL Showet..

– Der er så mange ting, der arbejder imod dem på og udenfor banen, der gør det svært at se, hvordan det her skal rettes op.

Clark James, som også har forklaret mange af de faktorer, der har resulteret i Liverpools store kollaps, er også rystet over Merseyside-klubbens niveau.

– Det mentale knæk, man lider i øjeblikket, er så bekymrende voldsomt. Den koncentrationsevne, som man besidder i øjeblikket, er på Championship-niveau. Det er virkelig frit fald, lyder det fra Clark James.

Se denne uges udgave af PL Showet her:

Annonce