AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:06:2019 18:31
Begejstret Pellegrini: Fornals kan tilføre ny dimension

Manuel Pellegrini glæder sig til at se Pablo Fornals folde sig ud i West Ham, fortæller manageren mandag.


West Ham sikrede sig i sidste uge Pablo Fornals, som er blevet hentet i Villarreal for £24 millioner.

I en alder af 23 år har Fornals allerede mere end 50 kampe på CV'et for både Malaga og Villarreal, ligesom han står noteret for 12 kampe på det spanske U/21-landshold og to kampe for A-landsholdet.

Og West Ham-manager Manuel Pellegrini glæder sig naturligvis også til at arbejde sammen med midtbanespilleren.

- Pablo er en ung, sulten og talentfuld spiller, som allerede har bevist sig selv på det højeste niveau i Spanien, og vi tror på, at han kan tilføre en ny dimension til vores spil og en stærk mentalitet til holdet.

- Han gjorde en stor forskel i Villarreal, og vi ser frem til, at han fortsætter sin udvikling hos os. Købet af ham betyder, at vi nu har rigtig gode muligheder på midtbanen. Vi får spillere tilbage fra skader, som bliver klar til at træne med i opstarten sammen med resten af truppen, og vi har en rigtig god blanding af forskellige spillestile, lyder det over for Daily Mail.

Fornals er på nuværende tidspunkt med Spanien til U/21 EM, hvor han blev indskiftet efter 67 minutter i åbningskampen mod Italien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED