AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 22:03
Beckham ville elske at spille for Tottenham på deres nye stadion

Tottenhams nye stadion har angiveligt blæst David Beckham bagover i eufori, i hvert fald ifølge Tottenham-manager Mauricio Pochettino.


David Beckham har fortalt Pochettino, at han ønsker at spille for Tottenham på deres nye stadion, efter den engelske stjerne så Tottenhams 4-0 sejr mod Crystal Palace, skriver France 24.

Den tidligere engelske landsholdskaptajn og Manchester United-legende var på lægterne, da Son Heung-Min nettede to gange, Aurier forcerede et selvmål og Erik Lamela lukkede festen.

- Jeg synes, at det er et fantastisk stadion, sagde Pochettino.

- Jeg snakkede med David Beckham lige før, og han sagde, ’Jeg ville ønske, at jeg stadig kunne spille fodbold og spille for Tottenham nu, fordi det her stadion er fantastisk’. Han sagde ’Jeg ville ønske, at jeg kunne spille her og spille for dig’.

- Det er kun begyndelsen. Vi har ikke spillet mange kampe her endnu. For os er det vigtigt at gøre det her stadion til vores hjem og begynde at føle os komfortable.

Det er nok tvivlsomt, om David Beckham gør comeback, men det må siges at være en stor ros til Pochettino og Tottenhams nye stadion.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED